11. Üye Buluşması Gerçekleştirildi.

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
  • TGSP HABERLERİ, GÜNCEL HABERLER, STK HABERLERİ
  • 05 Aralık 2020
  • Mahmud E. ARAR

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nun (TGSP) üç ayda bir düzenlediği üye buluşmalarının 11.sini 5 Aralık Cumartesi günü 11:30-13:30 saatleri arasında gerçekleştirildi. Anadolu Öğrenci Birliği Genel Başkanı Muhammed Fatih Eren’in koordinesiyle gerçekleşen 11.Üye Buluşması, Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından YK üyeleri Mahmud Esad Arar ve Salih Özüduruk’un bilgilendirmeleri ile başladı. YK Başkanı Ömer Faruk Terzi, Türkiye’de Gençlik ve Muhafazakar Yapılar Bakış başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi. Akabinde İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı N.Bilal Erdoğan Bey’in Türkiyenin Küresel Duruşu ve Sivil Toplum konuşmaları ile son buldu.

11. Üye Buluşması Gerçekleştirildi.

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nun (TGSP) üç ayda bir düzenlediği üye buluşmalarının 11.sini 5 Aralık Cumartesi günü 11:30-13:30 saatleri arasında Çevrimiçi/Online olarak gerçekleştirildi.

Anadolu Öğrenci Birliği Genel Başkanı Muhammed Fatih Eren’in koordinesiyle gerçekleşen 11.Üye Buluşması,Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından YK üyeleri Mahmud Esad Arar ve Salih Özüduruk’un bilgilendirmeleri ile başladı.YK Başkanı Ömer Faruk Terzi, Türkiye’de Gençlik ve Muhafazakar Yapılar Bakış başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Akabinde İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı N.Bilal Erdoğan Bey’in Türkiyenin Küresel Duruşu ve Sivil Toplum konuşmaları ile son buldu.