4. Anadolu Buluşmaları 26 Eylül’de Ordu’da Gerçekleştirildi

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
  • TGSP HABERLERİ
  • 02 Ekim 2020

TGSP'nin başlatmış olduğu ve gençlik alanında çalışan STK temsilcileri ile gerçekleştirmiş olduğu Anadolu Buluşmaları'nın dördüncüsü 26 Eylül'de Ordu'da gerçekleştirildi.

TGSP olarak daha önce sırasıyla Şanlıurfa, Denizli ve Konya illerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz Anadolu Buluşmalarımızın 4.sünü, 10 farklı şehirden gelen 250 gençlik alanında faaliyet gösteren STK’larımızın yöneticileri ile Ordu’da bir araya gelerek gerçekleştirdik.

Ordu Valisi Sayın Tuncay Sonel, Ordu B.B. Başkanı Sayın Dr. M. Hilmi Güler, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, TGSP Başkanı Ömer Faruk Terzi beyefendilerin ve TGSP Yönetim Kurulu üyelerinin iştirak ettiği programda; kıymetli STK yöneticilerimizle STK’larımızın gelecek vizyonu ile ilgili fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk. 

Yardımlaşan, vicdanlı, merhametli, adil insanlardan oluşan STK yöneticilerimizin gençliğe dair yaptıkları birbirinden kıymetli hizmetlere TGSP olarak katabileceğimiz fikirlerimizi, projelerimizi kıymetli yöneticilerimizle paylaştık.