7. Anadolu Buluşmaları Kahramanmaraş’ta Gerçekleşti

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
  • TGSP HABERLERİ
  • 29 Eylül 2021

TGSP tarafından başlatılmış olan ve STK temsilcileri ile gerçekleştirilen Anadolu Buluşmaları'nın yedincisi 11 Eylül’de Kahramanmaraş’ta gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş ve bölge illerdeki gençlik STK’larının Gelecek Vizyonunun konuşulduğu 11 Eylül 2021 tarihindeki toplantı; Adana, Kayseri, Mersin, Malatya, Osmaniye ve Sivas illerinden STK temsilcilerinin katılımı gerçekleşti. TGSP Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşmiş olan 7. Anadolu Buluşmaları programında STK yetkilileri ile STK’ların gelecek vizyonu hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Bölgedeki STK temsilcilerinin olumlu veya olumsuz durumları dile getirdiği, eleştiri ve önerilerde bulunduğu toplantıya 300’e yakın kişi katılım sağladı. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Terzi yaptığı konuşmada, saha çalışmalarını daha iyi hale getirmek için hep birlikte istişare etmenin önemine değindi. Yönetim Kurulu Üyesi N. Bilal Erdoğan ise gençlik ile ilgili çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin daha genç kesimden oluşması gerektiğinin altını çizdi.