8. Anadolu Buluşmaları Erzurum’da Gerçekleşti

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
  • TGSP HABERLERİ
  • 29 Ekim 2021

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu tarafından STK temsilcilerini bir araya getirerek istişare etmek amacıyla başlatılan Anadolu Buluşmaları programının sekizincisi Erzurum’da gerçekleşti.

Gençlik  çalışmaları yürüten STK’ların Gelecek Vizyonunun konuşulduğu toplantı 23 Ekim 2021 tarihinde; Ardahan, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Kars ve Tunceli illerinden STK temsilcilerinin katılımı ile hayata geçirildi. Bölge STK yetkilileri ile TGSP Yönetim Kurulunun bir araya geldiği buluşmada STK’ların gelecek vizyonu ve güncel sorunları üzerine konuşularak fikir alışverişleri yapıldı. Programa katılım sağlayan STK yetkilileri olumlu veya olumsuz durumları dile getirirken, TGSP Yönetim Kurulu Üyeleri hem TGSP’nin hem de TGSP’ye üyeliği bulunan kurumların faaliyetlerinden bahsetti. 

Yaklaşık olarak 250 civarı STK yetkilisinin katılım sağladığı programın sonunda TGSP Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın yönelttiği sorulara doğru cevap veren üç kişiye hediye takdim edildi. TGSP Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Terzi ise yaptığı konuşmada, 8. Anadolu Buluşmaları’nın ardından iki buluşmanın daha gerçekleştirileceğini açıkladı.