9. Anadolu Buluşmaları Düzce’de Gerçekleşti

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
  • TGSP HABERLERİ
  • 20 Aralık 2021

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu tarafından düzenlenen Anadolu Buluşmaları programının dokuzuncusu Düzce’de STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Gençlik çalışmaları yürüten STK’ların Gelecek Vizyonunun konuşulduğu Anadolu Buluşmaları programı 11 Aralık 2021 tarihinde; Bolu, Çankırı, Düzce, Kastamonu, Karabük, Kocaeli, Sakarya, Yalova illerinden STK temsilcilerinin katılımı ile hayata geçirildi.

TGSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Haydar Ustaosmanoğlu’nun açılış konuşmasının ardından Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kısa bir konuşma yaptı. Bölge STK yetkilileri ile TGSP Yönetim Kurulunun bir araya geldiği buluşmada STK’ların gelecek vizyonu ve güncel sorunları üzerine konuşularak fikir alışverişi yapıldı. Yaklaşık 300 civarı katılımcı ile gerçekleştirilen programa katılım sağlayan STK temsilcileri bölgelerindeki olumlu veya olumsuz durumları dile getirdi.

TGSP, 2021 yılında Çanakkale, Van, Kahramanmaraş, Erzurum ve Düzce illerinde, çevre illerin katılımı ile Anadolu Buluşmaları programını tamamlamış oldu.