Burakder Kırtasiye Projesi

  • Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği
  • STK HABERLERİ
  • 11 Ocak 2019

Mescid-i Aksa bilincini azaltmak adına eğitim müfredatı değiştirmekte, okula giden çocukların yollarını kesmekte, okullarını yıkmaktadır.

Bu Projeyi Neden Başlattık?

İşgalci İsrail’in nihai hedefi Mescid-i Aksa’yı yıkıp yerine Süleyman Tapınağını inşa etmektir. Bu hedef doğrultusunda işgalci İsrail, günümüzde Kudüs’e sahip çıkan Filistinli gençlere ve çocuklara zihinsel ve bedensel baskı uygulamaktadır.

Mescid-i Aksa bilincini azaltmak adına eğitim müfredatı değiştirmekte, okula giden çocukların yollarını kesmekte, okullarını yıkmaktadır.

Ekonomik yetersizlik yaşayan ve işsiz kalan Kudüslü aileler ise çocuklarına eğitim imkânı sunamamaktadır.

Mescid-i Aksa’yı işgalcilerin elinden kurtarmak ise Ümmet-i Muhammed’in sorumluluğundadır.

Burak Derneği olarak ümmetin sorumluluğunu canıyla malıyla koruyan Kudüslü ailelere bir nebze olsun katkı sunmak amacıyla Kırtasiye Projemizi başlatmış bulunmaktayız.

Proje Hedefi

Yapacağınız bağışlarla ilerleteceğimiz projemiz kapsamında 5.000 Kudüslü öğrenciye “Kırtasiye yardımında bulunmayı hedefliyoruz.

Çeşitli zorlamalara ve baskıya rağmen ümmetin emanetine sahip çıkan Kudüs halkının vatanlarında kalmaları için maddi ve manevi destek olmak projemizin hedefleri arasındadır.

Müslümansız bırakılmak istenilen Mescid-i Aksa’da Müslümanların bulunmasına vesile olmak projemizin hedefidir. Kudüs’ün bize ihtiyacı yok. Bizim Kudüs’e ihtiyacımız var diyerek projemize desteklerinizi bekliyoruz.

Bir öğrencinin kırtasiye ihtiyaç bedeli 220 TL’dir