Genç Türkiye Forumu Güneydoğu Anadolu Bölgesi 29 Ekim'de Mardin'de

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
  • TGSP HABERLERİ
  • 18 Ekim 2022

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu tarafından düzenlenen Genç Türkiye Forumu Mardin’de 29 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin tüm bölgelerinde hayata geçirilmesi planlanan Genç Türkiye Forumu, 29 Ekim 2022 tarihinde Güneydoğu Anadolu Bölgesinden gençlerin katılım ile Mardin’de gerçekleştirilecek. Türkiye genelinde Yeni Medya Algısı konusu üzerine gençler ile gerçekleştirilen anket sonuçları, yine gençlerin katılımı ile çalıştay formatında ele alınacak.

Mardin’de düzenlenecek olan Genç Türkiye Forumu Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Adıyaman, Siirt, Mardin, Kilis, Şırnak illerinden gençlerin katılım ile hayata geçirilecek. Geçtiğimiz aylarda Genç Türkiye Forumu’nun ilki Ege Bölgesi’nde “Yurt Dışı Algısı”, ikincisi İç Anadolu Bölgesi’nde “Mültecilik Algısı” konusu üzerine gerçekleştirildi. Türkiye’nin / bölgesinde tamamlanması planlanan Genç Türkiye Forumu’nun her programının ardından elde edilen çıktılar rapor haline getiriliyor. Tüm Türkiye’de tamamlanan etkinliklerde elde edilen çıktılar ve raporların ilgilileri ile paylaşılacağı kapanış etkinliği düzenlenecektir.

Genç Türkiye Forumu hakkında detaylı bilgiye https://gencturkiyeforumu.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.