Mescid-i Aksa Seferleri Projesi

  • Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği
  • STK HABERLERİ
  • 19 Eylül 2020

Beyarik Seferleri ismiyle başlatmış olduğumuz projemiz ile Kudüs ve çevresinde bulunan Müslümanları Mescid-i Aksa’ya taşıyarak ilk kıblemizi boş bırakmamayı hedeflemekteyiz.

BEYARİK SEFERLERİ

Bu Projeyi Neden Başlattık?

İşgalci İsrail’in nihai emeli Kudüs şehrini Yahudileştirerek İslam Medeniyetini yıkıp yerine Siyonist bir şehir inşa etmektir. İşgalci İsrail şehre hakimiyetini hızlandırmak için Filistin halkını çeşitli bahanelerle hapse atmakta, vergi oranlarını arttırmakta, gece yarısı evlere baskın düzenlemekte ve gençleri uyuşturucu bağımlısı haline getirmek için türlü türlü düzenekler oluşturmakta, çocukların okula gitmesine engel olmaktadır.

Emelinin bir an önce gerçekleşmesini isteyen işgalci Siyonistler, Müslümanların Kudüs şehrine ve Mescid-i Aksa’ya girmelerini engellemekte, usulsüz uygulamalara ve baskılara başvurmaktadır. Siyonist Yahudiler, Mescid-i Aksa’yı boş buldukları anda özellikle sabah namazından sonra polis ve asker eşliğinde emanetimize baskın yapmaktadır.

2018 yılının sonunda yapılan baskınlar geçen yıla oranla %17 artmıştır. İşgalcilerin hedefi önce zamansal bölünmeyi gerçekleştirmek sonrasında ise mekânsal bölünme yapmaktır.

2018 yılı boyunca Mescid-i Aksa’ya baskın yapan Siyonist Yahudi sayısı ise 29.801’dir. Türkiye’den giden seferlere engel olmak amacıyla bahanelerle Türkiye vatandaşına vize vermemekte, yılda bir kez gidebilme sınırlandırma usulsüzlüğüne başvurmaktadır.

Mescid-i Aksa’yı Müslümansızlaştırarak Siyonist tapınağını kurmayı hedeflemektedirler. İşgal güçleri batıl davaları için bu kadar çabalarken hak davamız için çabalamak, Mescid-i Aksa’yı boş bırakmamak biz Müslümanların vazifesidir.

Beyarik Seferleri ismiyle başlatmış olduğumuz projemiz ile Kudüs ve çevresinde bulunan Müslümanları Mescid-i Aksa’ya taşıyarak ilk kıblemizi boş bırakmamayı hedeflemekteyiz.

Proje Hedefi

Yapacağınız bağışlarla ilerleteceğimiz projemizin hedefi Kudüs ve çevresinde oturan 100.000 Müslüman’ın Mescid-i Aksa’ya ulaşmasına vesile olmaktır.

Kudüs’ü zamansal ve mekânsal bölmeyi hedefleyen işgalci Siyonistlerin planlarını bozmak, ümmetin emanetine sahip çıkmak, Müslümansız bırakılmaya çalışılan Mescid-i Aksa’da Müslümanların bulunmasına vesile olmak projemizin hedefleri arasındadır.

Kudüs’ün bize ihtiyacı yok. Bizim Kudüs’e ihtiyacımız var diyerek projemize desteklerinizi bekliyoruz.