Yedi Renk Tek Yürek Şubat Ayı Başkanlar Kurulu Toplantısı

  • Yedi Renk Tek Yürek Platformu
  • STK HABERLERİ
  • 03 Mart 2021
  • Kazim Ekinci

Yedi Renk tek Yürek

Subat ayi Yonetim kurulu toplantisi

Genel başkanımız Sayın Ömer Erdoğan başkanlığında Modülatör ölüğünde Kazim Ekinci başkanımızın yapmış olduğu Şubat ayı başkanlar kurulu toplantısı Zoom programı üzerinden gerçekleştirildi.

Topatanımızın tek gündem maddesi olan yeni anayasa konusu idi.

Yedi Renk Tek Yürek platformunun 2009 da ilk temelleri atıldıktan sonra en çok öne verdiği konu sivil bir anaysa çalışması oldu. Bu çalışmalarımız Bingöl -Nevşehir-Çanakkale İstanbul Rize Güneysu Başta olmak üzere ülke genelinde stk başkanlarımızla çalışmalar yaparak TBMM sine stk lar olarak yeni ve sivil anayasa konusunda stk larımızın görüşlerini paylaştık .

görüyoruz ki 2021 yılı yine sivil anayasa çalışmaları gündemimizde ve ülke gündeminde olacaktır. Bu minvalde geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz çalışmalar değerlendirildi. 2021 de yapacağımızı çalışmaların konu başlıkları bu toplantıda belirlenmiş oldu.

    Geneş başkanımız Ömer Erdoğan bu konunun çok önemli olduğunu ve ilk defa sivil bir anayasanın yapılmasının çok önemli olduğunu biz stk lar olarak mutlaka katkıda bulunmamız gerektiğini önemle belirterek.

   Tüm stk larımızın geniş kapsamlı bir çalışma yapmasını ve bu çalışmaların derlenip toparlandıktan sonra ilgili paydaşlarla paylaşmamız gerektiğini belirtti.

Daha sonra akdın kollarımız da kadınlarımız olarak sivil anayasa ya katkı sağlayacaklarını bu konuda çalışma yaptıklarını belirttiler.

Şubat ayı toplantısı bu şekilde neticeleniş oldu. Toplantıya katılan tüm stk başkanlarımıza teşekkür ederiz