“STK’lar Yarışıyor Spor Turnuvası” programının Ödül Töreni Gerçekleştirildi

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu, Genç YEŞİLAY
  • TGSP HABERLERİ
  • 16 Aralık 2023

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu Spor ve Sağlık Birimi tarafından birincisi düzenlenen “STK’lar Yarışıyor Spor Turnuvası” programının Ödül Töreni Sn Doç. Dr. Safa Koçoğlu’nun katılımı ile 16 Aralık Cumartesi günü Yeşilay Genel Merkez’de gerçekleştirildi.

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu Spor ve Sağlık Birimi’nin; gençlerin bir araya gelerek sağlıklı yaşam ve dayanışma ruhunu pekiştirmesi amacıyla düzenlediği STK’lar Yarışıyor Spor Turnuvalarının heyecan verici finali seçkin konukların katılımıyla 16 Aralık Cumartesi günü Sepetçiler Kasrı Yeşilay Genel Merkez’de gerçekleşmiştir. 

Birçok sivil toplum kuruluşu sporla buluşan gençleri desteklemek yarışmada dereceye giren gençleri ödüllendirmek için bir araya gelmiştir. Birim Başkanı Samet Koca, sosyal sorumluluk ve toplumu bilinçlendirmek adına başlatılan turnuva gelecek yıl daha çeşitli branşlarla daha çok gence hitap etmek istediğini belirtti. 

Voleybol, masa tenisi ve dart branşlarında finale dek mücadele eden takımlar arasında derece alan kişiler, verdikleri üstün performansın ve özverinin ardından Yeşilay spor kulübünün sponsorluğunda ödüllendirildi.