GLEP İhtisas Kampı Kocaeli'de Tamamlandı

  • Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
  • TGSP HABERLERİ
  • 25 Mayıs 2024

17-19 Mayıs tarihlerinde Kocaeli Balyanoz Eğitim Tesislerinde, Gençlik Liderliği Eğitim Programı (GLEP) 4., 5. ve 6. dönem mezunlarının katılımıyla gerçekleştirilen GLEP İhtisas Kampı başarıyla tamamlandı.

Kampa katılan tüm liderler, eğitim programı boyunca çeşitli alanlarda bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı buldu. Kampta teori ve uygulama kısımlarından oluşan atölyelere yer verilirken gençlik çalışmalarında aktif olan gençlerin ilgi alanlarına göre tercihte bulunabileceği atölyeler, alanında uzman eğitmenler tarafından verildi. Kampta verilen eğitim konuları arasında, Nilgün Tuluk tarafından sunulan "Gençlik Liderliğinde Drama Teknikleri", Elif Sarıcan'ın "Gençler İçin Eğitim Materyali Hazırlama" atölyesi, Dursun Ali Emecen'in "Gençlik Liderliğinde Hikaye Anlatıcılığı" eğitimi, Muhammed Öztabak'ın "Yaygın Eğitimde Alternatif Teknikler" dersi ve Ali Özdemir'in "Bilime Dayalı Kişisel Gelişim ile Gençlik Liderliği" yer aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen liderlerin, bu eğitimin ardından, şehirlerindeki gençlik çalışmalarında bilgi birikimleri ile sahada uygulamalara devam etmeleri beklenmektedir. Kamp ile ilgili mezunlardan değerlendirmeler ve gelecekteki kamplar için geri bildirim talep edildi. Lütfen geri bildirim formunu eksiksiz doldurunuz. 

Bir sonraki kampta tekrar görüşmek üzere. 
Değerlendirme Formu: https://forms.gle/ivZBoJG6VpsrMRRG6